SOSYAL MEDYA

Instagram’da Anında 4 Kat Erişim Nasıl Artırılır?

Hey, neler oluyor çocuklar? Kenny Bost burada, True North Social‘da. Instagram anketleriyle Instagram’da erişimin nasıl artırılacağı ve normal Instagram yayınlarına kıyasla erişimi nasıl büyük ölçüde artırabilecekleri hakkında hızlı bir video yapmak istedim. Instagram hesabımızda farklı çıkartma türleri ve bunun katılımı nasıl etkileyebileceği hakkında bazı yayınlar yapıyorum.

Ancak özellikle anketle, Instagram anketlerini kullanarak erişimi büyük ölçüde artıran insanlar hakkında epeyce video gördüm. Şüpheciydim, çünkü neden bir Instagram anketiyle etkileşime giren biri, kaç kişinin gördüğünü artırmak için Instagram algoritmasını alsın ki? Ve açıkçası ya da değil, ne kadar çok şey bildiğinize bağlı olarak, birisi Instagram yayınınızla ne kadar çok etkileşime girerse, Instagram o kadar çok Instagram gönderisini dağıtacaktır.

Bence tüm bu çevreler, Instagram’ın sizi mümkün olduğunca uzun süre sosyal medya platformlarında tutmak istediği gerçeğine geri dönüyor, amaçları bu. Diğer videolarda bundan bahsettik. Feed’inizdeki makaraları veya video içeriğini yukarı itmelerinin nedeninin, bununla daha uzun süre etkileşim kurmanız ve böylece sizi uygulamada daha uzun süre tutması ve bunun da size daha fazla Instagram reklamı sunabilecekleri anlamına geldiğini biliyoruz.

Yani hoşlarına gitsin ya da gitmesin, ellerinden geldiğince bu oyunu oynuyorlar. Bu yüzden bu içeriği ellerinden geldiğince zorluyorlar. Ve sözde, Instagram hikayelerinizde bir anket yaparsanız ve bu hedef kitlenin onunla etkileşime girmesini sağlarsa, sanırım ondan daha fazla Instagram erişimi elde edeceğiz. Bu yüzden bunu bir test etmek istedim, bu yüzden bazılarını yapan bir müşterim var, temelde vintage arabalar satıyorlar, bu oldukça büyük bir zaman.

Ve hey gibi test etmek istedim, sert bir üst ve üstü açık bir araba arasında, bu iki Ferrari’den hangisini seçerdiniz, değil mi? Bu yüzden iki arabayı gösteren bir Instagram hikayesi hazırlayacağım ve sonra bu şekilde, anket etiketini üzerine koyabilirim, insanlar seçebilir vb. Öyleyse hemen buna dalalım.

Tamam, gerçekten hızlı bir şekilde bir Instagram hikayesi oluşturalım, bunu yayınlayalım ve ardından hikaye kapandıktan sonra 24 saat içinde tekrar kontrol edebiliriz ve Instagram istatistiklerinde herhangi bir değişiklik olup olmadığını göreceğiz. Bu yüzden gerçekten hızlı bir şekilde bir Instagram hesabı açacağım, bir hikaye oluşturmak için Instagram hikayelerime gideceğim, dönüştürülebilir ve hardtop için yaptığım buna tıklayacağım. Çıkartmalara tıklayacağız, anket yapacağız ve sonra bir soru soracağız. Dönüştürülebilir mi yoksa hardtop mu gideceğiz? Tamam. Ve sonra evet’in altına dönüştürülebilir koyacağız ve sonra hayır’ın altına hardtop koyacağız, böylece insanlar birini veya diğerini seçebilirler.

Ve sonra bu adamı ortalayalım, tamam, biraz daha küçültelim, ortasına koyalım, tamam, işte gidiyoruz. Canlı yayındayız ve ben sadece her şeyin oraya çıktığından emin olmak için biraz yenileneceğim, yüzüğü alacağız, gitmenin iyi olduğunu biliyoruz, tamam, gitmek güzel, harika. Şimdi 24 saat içinde tekrar kontrol edeceğiz ve sonuçlarımızın ne olduğunu göreceğiz.

Ve geri döndük. Tamam, bu yüzden bizim için bazı sonuçlar aldım, Instagram hesabını açmak istiyorum ve sonra bir fark yaratıp yaratmadığına bir göz atacağız. Bu gerçek mi yoksa kurgu mu? Yani tamam, Instagram hesabımızı gerçekten hızlı, tamam, yüzde 40 ila 60 oranında açacağız. Orada bazı beğenilerimiz var, hadi bunu geri bırakalım. Instagram istatistiklerine tıklayın, Instagram istatistiklerinde Instagram hikayelerimiz var ve daha önce birkaç tane var.

Yani 377 olan bir tane var, 485 olan bir tane var ve sonra 1500 olan yenimiz var. Vay canına, bu bir gerçek. Bu kesinlikle hedef kitlemize bağlı ve Instagram algoritması Instagram erişimimizi biraz daha yükseğe itti. Instagram hikayesini tekrar hızlı bir şekilde açalım, sadece etkinliğe bir göz atmak istiyorum. Demek istediğim, bunların hepsi gerçek insanlar, isimlerinin arkasında bir sürü sayı olan hiçbir insan görmüyorum, harika görünüyor.

Hesap için çok sağlıklı. Tekrar yukarı kaydırın ve seçmenlere bir göz atalım, kaç kişi dönüştürülebilir ve hardtop’a oy verdi, vay, süper etkilendim. Hesaplar 300’lü yılların ortalarında 1525 ayete ulaştı, onu seviyorum. Biraz daha Instagram gönderisi yapmaya başlamamız gerekecek gibi görünüyor.

Eh, işte orada, şimdi biliyoruz. Daha fazla anket oluşturursak, daha fazla insana ulaşacağız. Ve bunun diğer etkileşimli çıkartmalar için de geçerli olacağını varsaymalıyım, insanları bir şeylerle daha fazla ilgilenmeye, bir soru sormaya vb. itecek diğer her şey gibi. Bence bu yüzden bu kadar çok etkileyicinin bunu yaptığını görüyoruz.

Bir marka olarak, bunu yapmak biraz daha zor, demek istediğim, belki daha zor değil, ama bir bireyle konuşuyormuşsunuz gibi daha az, bu yüzden geri dönüş için çıtanın daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Ancak bu, herhangi bir marka için yönetim kurulunun her yerine geçer. Ancak bir hizmet sunan, anket yapan bir markayı kullandığımız bir örnek vardı ve inanılmaz çalıştı. Demek istediğim, temel olarak, bununla ilgili analitiği veya metrikleri vb. Neredeyse dört katına çıkarmaktan bahsediyoruz. Bu sonuçlardan gerçekten memnunum.

Yakın gelecekte bunun gibi daha fazla test yapacağız ve umarım siz de bize katılırsınız. Video başlığının, oh gibi olmanız için yeterince çekici olduğundan emin olacağım, bilmek istiyorum. Anketler Instagram erişimimi artırır mı? Yapıyorlar. Açıkçası bunu sosyal medya en iyi uygulamaları listemize dahil etmeliyiz.

Bana katıldığınız için teşekkür ederim. Lütfen beğenin, yorum yapın, abone olun, ne yapmak isterseniz yapın ve bir dahaki sefere görüşürüz, güle güle.

Kaynak: truenorthsocial.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Whatsapp Destek
Hızlı İletişim